Jag har sedan barnsben gått min egen väg, detta var sällan uppskattat men vilken barndom jag haft tack vare alla mina små idéer. Å så här i efterhand tycker nog både vänner och familj att deras vardag blev snäppet roligare. Hehe

I det senaste har mycket hänt, för mycket för att skriva just nu men det viktigaste är att jag och Peter har fått vårt första gemensamma barn ❤️ Sam har alltid varit som en son för Peter och är fortfarande å kommer alltid vara.

Som tvåbarnsförälder ställer livet en vid ett vägskäl gällande sin egna fritid. Nu har vi valt att ha ett barn till och med det valet blir andra måsten något att fundera på dvs djur, hus, resor osv.

Kan inte berätta allt just nu men en stor förändring ligger inte allt för långt bort..

Vi har börjat resan och vi får se vart vi landar bokstavligen 😉

Tack för din tid

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *