Egentligen när jag tänker efter vem är vem? varför är jag jag och du du? men om jag utvecklas eller stannar kvar på samma ställe är jag fortfarande jag konstigt nog och du likaså..

Mycket pågår innanför pannbenet just nu, många beslut, många krafter och mycket energi ska ut men hur kan något komma ut om det inte finns?

När allt bara är slut och ändå bara måste det ut. Det är det som får mig att tänka på om jag bara kunde byta person vara lite mer som alla andra, byta huvudvärk, ångest och stress till stora leenden, en energinivå på 100 och bara ha superkul som alla andra.

Är jag ensam om dessa tankar? Nej gissar på att de allra flesta människor känner just så minst en gång i livet, mest troligt att de allra flesta känner så var och varannan dag.

Vart vill jag komma med detta inlägg egentligen, inte en aning faktiskt.. Jag är bara så trött, så trött på att aldrig duga, aldrig räcka till, aldrig vara glad och framåtdrivande.

Sociala medier är toppen men också botten, visst vill vi alla synas och höras och hela världen ska tycka att just du eller just jag är såå perfekt en sådan inspiration, förebild, geni osv men tillslut rinner bägaren över. Det har den gjort för mig nu och vet inte om jag någonsin kommer se någon på samma sätt längre.

Detta kanske blir det sista av mig eller så blir det bara början på något nytt, jag tar nu helg och startar med att lyssna på Slå dig fri med Annika Herlitz

Nu ser jag allt och förstår!

Tack för du tog dig tid till just mig <3

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *