Mars 2020 snart har ett kvartal har gått av Årets ÅR, alla ska slå igenom alla ska lyckas, alla ska göra det de aldrig gjort and so on…

 

Vem är jag som inte hänger på och skapar visioner och mål som aldrig tidigare?!

Under mina 20 år som hästägare har jag faktiskt aldrig tänkt tanken på att träna och tävla så som de allra flesta hästägare gör och viger sina liv åt. Jag tillhör den mindre skalan hobbyryttare men som nu tar tag i tyglarna och sadlar om. ( Humor på HÖG nivå här )

 

Ett schema har skapats för att både jag och min fina Prinsessa ska känna oss redo för vår första tävling jag 32 år och Cornelia 14 år debuterar i sommar. Vi har valt att rikta in oss på hopp tävling då vi båda blir lätt uttråkade i en paddock eller i ett ridhus utan bommar och hinderstöd. Eftersom vi ska göra något tillsammans är det bäst och mest kul att göra något vi båda gillar.

 

Under veckorna nu uppdaterar jag med vår träning och även vad vi behöver för att starta, dvs allt från rätt mindset till rätt utrustning. Som sagt har jag aldrig tänkt tanken på tävling och har då heller inga tävlingskläder, varken jag eller Cornelia har tävlings-licens men Grönt kort har jag i alla fall så 1 check so far 😉

 

Vill du följa vår resa så är jag tacksam för det men syftet med bloggande i detta fall är för att dokumentera för min egen skull då det bara finns en första gång <3 <3

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *