Osteopat Daniel

Daniel är en av mina bästa tränare, han är utbildad osteopat, kiropraktor och Yoga-instruktör. Daniel håller till i och runt Göteborg för den som vill få hjälp med sin kropp av honom.

Vad Daniel gjort för mig som gör honom till en ovärderlig person i mitt liv…

För tre årsedan skadade jag ryggen genom att själv flytta en sten på ca 100kg och hörde bokstavligen hur det smällde till i ryggen. Vart hos kommunala läkare, privata läkare blivit röntgad från topp till tå, träffat flertalet fysioteraputer och sjukgymnaster men har inte blivit smärtfri. En av läkarna sa så snällt att det blir bättre när jag blir gammal då diskarna inte längre kan röra sig… Jag trodde blint på alla ”proffs” jag träffat och lärde mig gilla läget.

Daniel är en av mina inackorderade i stallet så det var så vi träffades, hade aldrig varit behandlad av osteopat tidigare endast Naprapat och kiropraktor. Efter två behandlingar var jag som en ny människa jag hade fått ny rygg och nya ben från ingenstans! Och jag var smärt fri, den känslan är obeskrivlig att kunna fungera som en 30-åring ska fungera efter 3 år jag levt som en 90 åring dvs fått hjälp att ta av och på strumpor och skor inte kunnat rida som jag velat eller ens träna som jag visste att jag behövde. Att sitta i en biograf längre än 30 minuter var plågande för kroppen och ryggen, ja ni förstår så ska det inte vara när man är 30 år och normalt byggd.

 

 

Daytradingskolan Team DTS

Daytradingskolan är så mycket mer än att bara lära sig om daytrading, som en i team DTS har jag blivit mentalt starkare och fått många nya bekantskaper. Hur Peter lär ut strategier, fokus och planering är magiskt, du vill inte missa något han säger för det hjälper dig på alla plan jag har fått bättre struktur, rutiner och fokus på mer än bara min daytrading. För att nämna några punkter där Peter gjort stor skillnad för mig är i min träning och mitt fokus på min business men även privatlivet med man och barn har förändrats från stress till samspel och familjeliv trots att både jag och mannen gör mer och sonen har börjat skolan.

 

Se mer av DTS på Youtube